+37744209000 aluminium.shpk.2016@gmail.com

HISTORIKU

Tradita bën dallimin!

Traditë që nga viti 1970 në prodhimin e xhamave, dyerve dhe dritareve. Me tërë këtë përvojë mbi supe, Aluminium është një nga kompanitë më serioze në tregun e Kosovës.
Të gjitha prodhimet, kryhen në fabrikën tonë në Mitrovicë, e cila përgjatë viteve është modernizuar me pajisjet më të mira në treg.
Punëtorët tanë janë të çertifikuar nga prodhuesi i njohur gjerman Rehau. Rehau gjithashtu ka çertifikuar produktet tona, të cilat i ka kategorizuar si të një cilësie të lartë.
Dizajni i veçantë i xhamave, dyerve dhe dritareve tona, është një veçori të cilën e kemi dhe e cila i bën produktet tona të një niveli të lakmueshëm për të tjerët.

Nga viti 1970