+37744209000 aluminium.shpk.2016@gmail.com

Përshkrimi

Dyer dhe dritare të punuara në standarde ndërkombëtare. Dizajn i hollë i dritares nga i cili përfitoni më shumë dritë dhe ngrohtësi. Përveç kësaj, ju gjithashtu përfitoni edhe mbrojtje nga zhurma, termoizolim, si dhe kujdes dhe mirëmbajtje.

Galeria