+37744209000 aluminium.shpk.2016@gmail.com
slide_1

Xhama, dyer dhe dritare të punuara në dizajne të veçanta për shtëpinë luksoze.

Lexo më shumë

slide_3

Projekt i punuar me përkushtim, deri në detajin më të fundit.

Lexo më shumë

slide_4

Projekti i Minimax - Lokacioni Pejë

Lexo më shumë

slide_2

Hotel Castel - Punuar nga Aluminium 2016

Lexo më shumë